Actief

Wandelen & Fietsen

Het afwisselende Zeeuwse landschap leent zich perfect voor een verkenningstocht per fiets. Stippel met het fietsknooppuntennetwerk je route uit of ontdek de Zeeuwse eilanden met een van de themaroutes. Wandel je liever? De Zeeuwse wandelnetwerken leiden je langs de mooiste stukjes Zeeland: stille boerenlandpaden, unieke natuur, lieve dorpjes, stoere dijken en woeste golven.

 

 

Watersport

Kiten, blokarten, surfen, skimboarden, suppen, waterskiƫn. Zeeland biedt alle ruimte aan de snelle, spannende watersporten waar je een adrenalinekick van krijgt, maar je kunt hier ook heerlijk zeilen of cruisen op je motorboot. Er zijn zoveel Zeeuwse stranden dat je er altijd wel eentje vindt waar de windrichting voor jou helemaal goed is om over het water te scheren of nieuwe tricks te leren.

 

Te paard

Verken de Zeeuwse eilanden te paard. Over strand rijden is altijd prachtig. Even de voeten wassen in zee en dan in galop het water doen opspatten. Er zijn in Zeeland ook meerdere ruiterroutes speciaal uitgezet waarbij je tocht vaak over speciaal aangelegde ruiterpaadjes voert. En er is altijd wel een manege in de buurt waar je een paard kunt huren.

deel dit
Facebook Twitter Email Pinterest Plusone